Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Tue 25 Jun 2013 - 4:16
Promo 5. epizode
JovanaBab TVNovele Novi član
Broj postova : 3
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Tue 25 Jun 2013 - 11:17
Ja sam stigla do 3 sezone u kojoj sam odgledala 4 epizode.Kada su na tv-u mislim kojim danom u koliko sati? Na MTV-u, zar ne?
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Wed 26 Jun 2013 - 6:20
JovanaBab wrote:
Ja sam stigla do 3 sezone u kojoj sam odgledala 4 epizode.Kada su na tv-u mislim kojim danom u koliko sati? Na MTV-u, zar ne?
Samo 4 epizode u 3. sezoni je i izašlo, za sada. Nove epizode idu premijerno svakog ponedeljka, ali ne prikazuje se na našem MTV-ju, već u Americi.
JovanaBab TVNovele Novi član
Broj postova : 3
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Wed 26 Jun 2013 - 9:26
Hvala... Ja inace gledam na netu, a tu uglavnom postavljaju ubrzo posle premijere te epizode...a za seriju je dovoljno reci da je odlicna
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Wed 26 Jun 2013 - 21:55
Pa da, ako gledaš na filmovinu ili filmoviziji, tu postavljaju epizodu čim izađe srpski titl, a to uglavnom bude u roku od 3, 4 dana od premijere. Ja moram da pogledam 4. epizodu, ali je 3. sezona ubedljivo najbolja, bar ono što je do sada bilo.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sat 6 Jul 2013 - 6:27
Peta epizoda je bila Ja sam doživela mali milion srčanih udara u toku epizode. Neverovatna serija, ubedljivo najbolja koju sam ikada gledala. Stajls je lud skroz. I Lidija isto. Baš bi bili super par.
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sat 6 Jul 2013 - 21:09
Jao jos uvek nisam gledala petu epiku...nisam stigla, tako da cu verovatno veceras. Lidija mi je nekako naivna. Stajls kralj, on se tu najvise zeza. <3 <3
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Nova epizoda me je odusevila, onaj motel stvarno izgleda strasno. Derek je ziv, znalaa sam <3 konacno je i pronasao ljubav, bas mi je drago za njega. Itan i Deni strasnooo.O Lidija je toliko simpaticna, postaala mi je omiljeni zenski lik. Inace sta li je to sa njom, ona je jedna od onih sto sve vide i cuju. Skot i Stajls ajao duseeee, odusevio me je Stajls kad je rekao ako Skot umire i on ce sa njim zato su su oni najbolji prijatelji i braca.
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sun 14 Jul 2013 - 11:37
Ovo se emituje na AXN-u, da znate. Prevedena je "Mladi vukodlak" i emituje se ponedeljkom u 20.10h, tad je nova epizoda, a ima i dosta repriza ponedeljkom, utorkom i vikendom.
Znam, ja pratim i na AXN. Cisto da se prisetim tih starih epika jer stvarno je bolje pogledati ponovo...kockice se bolje poklapaju.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Fri 2 Aug 2013 - 8:18
Teen Wolf osvojio nagradu za najbolju glumačku postavu
Sinoć, na dodeli Young Hollywood Awards, Mladi Vukodlak je dobio nagradu za najbolju glumačku postavu i moramo reći da su itekako zaslužili, ako ne i najviše.
Nagradu su preuzeli Tajler Pozi (Tyler Posey), Tajler Heklin (Tyler Hoechlin), Dilan O’Brajen (Dylan O’Brien), Kristal Rid (Crystal Reed) i Holand Roden (Holland Roden).
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Fri 2 Aug 2013 - 9:04
Aa zasluzeno, zaista su preeeedobri
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Fri 2 Aug 2013 - 19:46
Slažem se, svi do jednog su potpuno zaslužili nagradu, neverovatni su. Zadnjih nekoliko epizoda su prepredobre. Onda kada Derek ubija Bojda, kako mi je bilo žao. Prethodna, sa onom pričom o Dereku i onoj njegovoj devojci, dok su još bili mladi, predivno, plakala sam na kraju. I ova zadnja je bila neverovatna. Prvo sam mislila da će onu nastavnicu da žrtvuju, ali na kraju se ispostavilo da je ona ustvari ta koja ubija. Nikad ne bih pomislila. Kada je napala Lidiju, srce mi je lupalo, mislila sam da će je ubiti. Sad mi je mnogo žao Stajlsa i njegovog oca, ne. mogu. da. verujem. Jedva čekam sledeću, i nadam se da će ovaj da preživi.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Fri 2 Aug 2013 - 20:41
Spoiler:
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Fri 2 Aug 2013 - 22:55
Uh slazem se sa tobom, zaista ne mozes da provalis ko je bolji. Svi su mi jakoo simpaticni i omiljeni na neki nacin. Paige je kao mlada jako bila lepa i dobra, bas mi je krivo sto je na kraju ispalo da je ona Drach. Lidija i Skot u prosloj su bili jakoo simpaticni (tvoj potpis-gif) Ipak ja vise navijam da to bude Lidija and Stajls. Nego meni nije jasno sta su crnac i njegova sestra??XD
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sat 3 Aug 2013 - 1:57
Ko je Paige? x'D Tako se zove nastavnica? :') Ne znam, ja malo jedva povezujem. x'D Osma epizoda, pretposlednja, kad je onaj starac pričao Skotu i Alison sve ono, ja sam jedva nešto zapamtila i ukapirala. Ni ja ne razumem uopšte šta su doktor i njegova sestra, određeni izaslanici ili kako već, ali ne kapiram baš najbolje, niti šta oni tačno rade. Ja sam definitivno za Stajlesa i Lidiju, ali mi se ova scena, što mi je u potpisu, mnogo svidela, nekako su bili premickasti, pa sam morala da stavim. :-D Baš me zanima šta će još dešavati, ali ova serija je neverovatna, kako je sve odrađeno, zadivljuju me iz epizode u epizodu. Šteta samo što su ostale još 3 epizode. :''(((
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sat 3 Aug 2013 - 2:07
VIDEO: Izašao produženi promo za narednu, ubistvenu epizodu “Mladog Vukodlaka”
Ako ste mislili da je treća sezona “Mladok Vukodlaka” bila fenomenalna do sada, čekajte da vidite šta nam je izvršni producent Džef Dejvis spremio za nastavak sezone!
Promo za narednu epizodu koja će se u Americi emitovati u noći između ponedeljka i utorka (04:00h po našem vremenu) svakako obećava napeta dešavanja!
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sat 3 Aug 2013 - 22:01
Paige je ona devojka koju je imao Derek kad su bili mladi, pa je ubijena od strane nekog vukodlaka. Ona je zapravo prezivela i sad je Drach, a to je nastavnica sto je sad u vezi sa Derekom. HAHAHA ni ja nisam skontala, ocigledno da retko ko skonta taj deo. Ali svaka im cast, svaka epizoda je zanimljiva i nimalo dosadna...odlicno. Jel mislis na pauzu koja sad sledi?
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Sun 4 Aug 2013 - 21:12
Aha! A kako si provalila da je to ona? Oo Da, ali ne znam kolika će ta pauza da bude. Što kraće to bolje. :'D
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Mon 5 Aug 2013 - 4:58
Pa ocigledno je, Drach je onaj koji je od strane vukodlaka napadnut i ostavljen. A procitala sam na fb oficijalnoj stranici. Pauze me nerviraju.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Mon 5 Aug 2013 - 21:27
Aha. Ali kako je preživela? Zar je Derek nije ubio, da bi joj prekratio muke? Ja sam tako shvatila. Da, užas. :/
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Mon 5 Aug 2013 - 23:21
Sta znam, ozivela je valjda. Ma videces, verovatno ce u seriji da objasne.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Tue 6 Aug 2013 - 9:52
Haha. Nadam se.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Tue 6 Aug 2013 - 22:14
Ipak nije, Andri. Ne znam jesi li gledala 10. epizodu. Ali Dženifer nije Pejdž. Dženifer je Džulija.
Subject: Re: Teen Wolf/Mladi vukodlak Wed 7 Aug 2013 - 22:25