|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 5:34 | |
| Viki - Go baby... Marija - Ti uvek neke zackoljice postavljas Neka bude Rose i Jack Andjo - Ma moj covek skroz Znam to za nju,nego nisam u trenutko mogla da se setim mesta, pa sam zato to napisala.. Ma oni su uvek savrseni Uh,uzivam,prekljuce sam bila na plazi, sa drustvom,da malo odmorim mozak od spremanja za fax.. I tamo sam upoznala nekog slatkog momka, ima plavu kosu i plave oci, sto je kod mene tradicija, jer se nesecam kad sam zadnji put bila sa nekim koji ima neku drugu boju ociju ili kose I da dao je mojoj drugarici broj,i rekao je da ga daje samo zbog mene, i da mi ga ona obavezno prosledi (broj )... I tako,a ja ga jos uvek nisam zvala,a proslo je skoro dva dana... Taso - OCU NA MORE . Inace pesma je |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 6:44 | |
| Jel to divno stvorenje palvih ociju i kose ima ime-J.Morgan ? jooj,drago mi je sto ti je krenulo,uzbudena sam i zelim da ga nazoves pa de puklo,da puklo :DD Titanic? |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 8:27 | |
| Gledaš li Ezela? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 8:48 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 9:20 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Fri 22 Jun 2012 - 22:43 | |
| Andjo - On je uvek na prvom mestu, a ostali su njegove kopije Uh sad kad krenemo da se vidjamo,bice havarija, moracu svaki dan da ti pricam sta se desavalo pa jedan od najboljih filmova, mada bi ja u tu kategoriju svrstala i The bridge of Madison county i The barber of Siberia... Isi - Nesto malo sam juce uhvatila, kad ga je majka prepoznala... Viki - Idemoooooo Pio - KRAJ druge sezone.. MASIMOOOOOOOOOOOOOOOOO Ona ce ostati na Kapriju,kao i Redjinela,Totono,Karolina, i pojavice se neka tri druga,jedan ce da bude sa Lucijom,on je malo slican Umbertu,drugi ce biti zaljubljen u Karolinu,ali zavrsice sa nekom drugom,a treci ce biti i ostati sa Karolinom,on ce imati neku malu afericu sa Gretom,koja ce jedno vreme mrzeti Karolinu,ali ce je posle zgotiviti... Pojavice se i donja Izabela.... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 0:36 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 0:43 | |
| Pio - Da.. ... Videces ga,nije los.. A ona ce biti sa tim Andreom,ali ce biti mnogo stvari koje ce ih razdvajati,i osoba npr Greta,donja Isabela itd |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 0:48 | |
| Donja Isabela će biti negativna? |
|
| |
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 2:13 | |
| - Quote :
- moracu svaki dan da ti pricam sta se desavalo
Naravno " longdesc="22" /> Lane moje/Nije ljubav stvar? |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 9:41 | |
| zvezde granda |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 23:52 | |
| Pio - Malo .. .Dok se ne pjave neka dva smekera sto su je ranije muvali,dok je bila mlada.. Andjo - Nije ljubav stvar Marija - Nisam pratila zadnjih nekoliko sezona.. Ali sam nedavno cula Nadicin i Dzejev duet i odusevila sam se |
|
| |
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sat 23 Jun 2012 - 23:53 | |
| Vidi ovoo: [You must be registered and logged in to see this link.]Imaju jos jedan zajednicki film aaaaaaaaaa |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sun 24 Jun 2012 - 0:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sun 24 Jun 2012 - 8:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sun 24 Jun 2012 - 8:31 | |
| Ljubavi,sto ima sa onim tipom sa plaze kojeg si upoznala? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sun 24 Jun 2012 - 10:48 | |
| Šta će biti na kraju sa Donjom Isabelom? |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Sun 24 Jun 2012 - 21:38 | |
| Sta pratis od serija? |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 3:58 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 4:42 | |
| Marija - Pa zar sumnjas u moj izbor , ovako ni jedna familija mi nije nesto specijalno zanimljiva ali biram Mikaelsone,zbog, zna se vec koga Viki - Aaa obavezno gledamo i taj drugi film gde su Salman i Karena, ali gledacemo i ovaj gde je Karena.. Inace pesme su Andjo - Dopisivali smo se Treba da se vidmo za vikend, je ja ne mogu pre zbog prijemnog Pio - Nista specijalno, docice ta dvojica sto su je muvala u mladosti, ona ce izabrati jednog i bice s njim do kraja... Taso - Nista i svasta, ako imam vremena onda gledam od svake po malo, ako ne onda nista Jovana - JAAAAAA?? Pa kakvo je to pitanje, ti znas da sam ja fino dete.. Salim se,ma bilo je to daaaavnooo jos u osmom razredu, prvi put smo nas deset pili iz dvolitre piva i kao napili se, ma smejurija, a posle sam na nekom rodjendanu kod drugarice i to je to.. I ovako sam luda,jos mi pice fali, pa ne bi izasli samnon na kraj Inace volim da pijem bambus ili obicno crno vino, ali da nije mooogo jako i to je to.. Vecinom popijem jednu ili dve case i kraj to mi bude dosta, ne budem pijana,a i ne treba mi vise... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 5:17 | |
| gracias Tico amigitaaaaaaaaaa |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 8:14 | |
| Pio - Ma nista,nije mi tesko da ti ispricam, kad znam ... I da verovatno ti neces gotiviti donja Isabelu na pocetku, jer ce maltretirati tvoju Karolinu, ali posle ces je zgotiviti.. Mada mi je iskreno malo glupo sto su vratili donja Isabelu, prve dve sezone se znalo da je mrtva, a sad odjednom posle nekoliko godina vaskrsne... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 9:25 | |
| Karolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prelepa je danas bila.....Uvek je prelepa...... Stric Rodolfo Jako glupo su odradili ono oko Vitorie, Masima i Umberta... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 9:25 | |
| Hoces ici na more? |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: tica is in the hotseat! Mon 25 Jun 2012 - 15:15 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: tica is in the hotseat! | |