|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 9 Jun 2012 - 23:51 | |
| "Udovice" (Las Aparicio) od sutra na Avali. Radnim danima u 23. Meksiko, 2010, 120 epizoda |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| |
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 10 Jun 2012 - 6:11 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 10 Jun 2012 - 6:54 | |
| Nadam se da će biti do kraja puštena i da je neće šetati iz termina u termin....
|
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 10 Jun 2012 - 8:33 | |
| Planiraš da pratiš, druže? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 10 Jun 2012 - 14:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Sun 10 Jun 2012 - 18:00 | |
| |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 4:20 | |
| A zašto niko od vas moderatora nije napisao zašto Poslednja srpska televizija ukida Tajnu starog mosta?Što li pitam,sigurno da opet pušta turke. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 5:05 | |
| Evo, ja cu ti odgovoriti. Kada je PRVA kupila ''Tajnu'' bilo je planirano 190 epizoda, koliko ce i biti emitovano. Serija se iz dana u dan produzavala, te je stigla na preko 300 epizoda, a price su da ce stici i do 400... PRVOJ se ne isplati da je emituje kada nema bas neki rejting...
P.S. Nisam napisao ranije da se ukida, jer sam mislio da ce se prebaciti u neki raniji termin. I meni je zao... |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 5:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 5:51 | |
| Ne znam zašto toliko braniš tu tv.prva?Očigledno je da su neprofesionalci.Nek kupuju nešto što je snimljeno a ne što je u planu.A Odbačena se takodje još snima,a indijske serije mogu da imaju i 2000 epizoda,pa je ne ukidaju.Sulejman se takodje još snima.Rejting?pa pre par dana ti si pisao da je dobar za termin u kom je,a uz to i da je do rejtinga teško doći,za razliku od Meksika gde se svaki dan objavljuje.Možeš da braniš tu tzv.prva koliko hoćeš,ali je činjenica da su neprofesionalci i da samo nameću turke. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 6:24 | |
| Da, ali ''Odbacena'' ima gledanost koju ''Tajna'' nema. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 6:45 | |
| A koji termin ima Odbačena,a koji TSM?Zamisli ovo,neka turska ili indijska serija se emituje samo u podne,ili u 6 ujutru,ili u ponoć kakva bi bila gledanost?Gleda se najviše ono što je u najboljim terminima od 17 do 23.Šta je na meniju srpskih tv.u to doba?Turci i indijci.Nema izbora.Osim hrvatskih repriza.Da se pušta drugo bilo bi gledano.Ne znam zašto nećeš da vidiš da neko ovo pušta po nečijoj naredbi. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 8:03 | |
| ''Tajna starog mosta'' je skoro 4 meseca imala fore da se pokaze, i nije uspela. Rejting je bio uzasan za taj termin. Cim ju je zamenila ''Bandini'', odmah je taj termin bio mnogo bolji u korist PRVE. |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 8:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 20:33 | |
| - MStefan wrote:
- ''Tajna starog mosta'' je skoro 4 meseca imala fore da se pokaze, i nije uspela. Rejting je bio uzasan za taj termin. Cim ju je zamenila ''Bandini'', odmah je taj termin bio mnogo bolji u korist PRVE.
da,a ti si lično u tom periodu od 17do 18 išao od vrata do vrata i lično se uverio koji je kanal kome uključen,svaka čast kad si uspeo za tako vreme da obidješ celu Srbiju!Ti negiraš sam sebe,ali ok.ovde su mod.i admini bilo bivši ili sadašnji uvek u pravu čak i kad nisu,to je nepisano pravilo ovde. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 11 Jun 2012 - 23:27 | |
| Koliko puta da ti kazem da postoji agencija koja meri gledanost?! |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 12 Jun 2012 - 3:16 | |
| Ne prekida se ''El secreto de punte vijeo'', ide od 11:00 do 13:00 (dve epizode)! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 12 Jun 2012 - 4:19 | |
| Uh ta serija nikad kraj kad je ona pocela kod nas uuuf smucila mi se vise, na pocetku je bila dobra sada pa i ne |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 12 Jun 2012 - 4:49 | |
| Sad ima rejting?Verovatno zbog toga što ima slab rejting puštaće po dve epizode:).svejedno,bitno da serija ide.
|
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 12 Jun 2012 - 5:55 | |
| Tebi neke stvari zaista nisu jasne... ja nemam nameru vise da ih objasnjavam! Postoji agencija koja meri gledanost!!! Ceo dan (petak) - rejting: [You must be registered and logged in to see this image.]Lista top emisija za petak: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 12 Jun 2012 - 7:55 | |
| Ne znam da li je kod svih tako,nisam mogla da pišem ništa u nijednoj temi neko vreme.MStefan,ne nameravam da se raspravljam,imam dobro pamćenje.Pre neki dan tvrdiš da TSM ima dobar rejting za svoj termin,juče suprotno,kad sam te pitala zar nije realnije da objavljujete gledanost domaćih kanala,kažeš da je do tih podataka teško doći,danas opet se pozivaš na agencije.Ne trudi se da dokazuješ da si u pravu,nek bude i tako,nije bitno.Bitno je da prva ispuni što je obećala,ne verujem dok ne vidim. |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Wed 13 Jun 2012 - 8:00 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 14 Jun 2012 - 0:16 | |
| Ove sedmice zbog izmjene programske sheme serija Mala nevjesta emitirati će se u periodu 16:00 h ( reprizne epizode) i u 18:50 premijerne epizode,dok seriju Kukavica možete pogledati u terminima 17:00 h ( repriza) i u 20:15 h ( premijerna epizoda). |
|
| |
| Subject: Re: Televizije na Balkanu Fri 15 Jun 2012 - 0:13 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Televizije na Balkanu | |
| |
|