Pavitra rishta - Kukavica
Author Message uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 12:38 E svet bi bio upola lepsi i bolji da se na njih ugledamo
Ja znam da ima u Beogradu i ako i ja jednom prilikom odem, bas cu otici da vidim kakva je kuhinja.
Radije bih indijsku hranu probao nego npr kinesku
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 12:47 Hahaha tacno
ja cu dati sve od seebe da ovo ljeetoo to probam
)
E bas sam ja sa mamom pricala o tome, kod nas cure razgolicene a kod njih pokrivaju sve
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 12:53 Da i kod njih smatraju da npr udata zena ne nosi veo, a u nekim delovima mlade devojke mogu i da ne nose sari
.
Npr ova Gauri iz Neveste ne nosi veo, dok ostale nose.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 12:55 Pa da znam ni Geet na pocetku serije ne nosi tek poslije kada se uda radi postovanja prema muzu mora da nosi.
I ona crvena tackica na glavi znak da si u braku
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 12:59 Da, to se zove "bindi".
Ma po mom misljenju, meni su Indijke najlepse zene koje sam ikada video
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:01 Aha.
Zensko sam i kada zena udijeli zeni kompliment onda je to doista tako, Indijke su stvarno saavrsene
a bgm ni muski ne zaostaju moj Maan
Hiten
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:15 Evo takodje jednog mladog popularnoj Indijca iz tamosnjih serija, nadam se da sam potrefio tvoj ukus
Ime mu je Harshad Chopra
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:26 Tacno si majke mi
ima i bradu po mome ukusuu
za takvog bi sada pristala da se udam ^^
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:37 Evo jos jedna, uzivaj
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:42
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Wed 23 May 2012 - 13:44 Ne, nazalost ne igra.
Ali snima sad jednu seriju sa Asijom Kazi (Santo) i super su par
.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 3:17 Auu to bi vrijedilo pogledat
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 6:03 Serija se zove Dharampatni, evo oficijalnog postera serije
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 8:59 Wait to Santo ? Imas sinopis otvori temu
pa mozemo i tamo baciti komentare da ne spamamo ovdje.
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 12:10 I danasnja epizoda bila sjajna, uzivao sam gledajuci je
Zao mi Arcane, zaista devojka nije kriva nista, a nema srece u ljubavi
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 12:17 Joj poludjet cu dok pocne kod nas bgm
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 12:19 Veruj mi da je odlicna, a ova zena sto producira, Ekta Kapor, zaista zna da napravi dobru pricu
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 12:24 Ukratko o cemu se radilo u prvim tim epizodama ?
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 12:27 Pa Arcana zivi sa bratom, dve sestre, snajom, malom bratanicom, ocem i majkom. Njena majka sve sto zeli je da uda Arcanu za dobrog i vrednog coveka, sa finanjskim dobrim statusom, ali ti planovi uvek propadnu, jer svaki momak odbije Arcanu, jer je ona nepismena... Arcana je jos kao mladja zavrsila samo osam razreda i ostavila skolu, brinuvsi samo o svojoj porodici. Arcana od jutra do mraka kuva, pegla, pere, cisti, vodi sve kucne poslove i brine o svima iz porodice, jer je njena majka bolesna i ima problema sa disanjem. Arcana upoznaje Manava, koji ce je veriti, ali do vencanja nece doci, jer ce Arcanina mati saznati da je mladozena automehanicar i da je lagao da je bogat, a Manavova majka ce mrzeti Arcanu, jer smatra da ona nije dobra zena za njenog sina.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Thu 24 May 2012 - 23:15 To mi se svidja bas je dobra prica za sada
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Fri 25 May 2012 - 2:44 Evo promosa za seriju:VIDEO VIDEO
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Fri 25 May 2012 - 5:13 Ja taj kanal sa Z imam na digitalnoj
A hvala drugi promo je bolji (:
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Fri 25 May 2012 - 5:35 Ona zena sa leve strane u prvom promou je majka od glavnog, zla je i mrzece Arcanu
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator Broj postova : 55522Godina : 32Lokacija : New Delhi, India ❤ ! Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Fri 25 May 2012 - 5:51 Aha pa i izgleda bgm tako :/
uros car TV Novele Zlatni članBroj postova : 9801Godina : 33Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope. Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica Fri 25 May 2012 - 6:32 Evo nekih slika od te zloce
Sponsored content Subject: Re: Pavitra rishta - Kukavica
Pavitra rishta - Kukavica