|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 1:57 | |
| Ja sam rekla za Srb;) Znam Viki,pa zato i kažem kako koji Eldar |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:02 | |
| Haha jos se malac ufolio gledaj kako dobro vodi, ma sve je to do imena suti reko bgt haha a Eldarova sestra se zove Lejla, a tako se zvala i voditeljica jedna hahaha Joj Laka je kralj bio kao i Lordi |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:03 | |
| A Viki nema veze,dobro ne zavrsila Turska:D Lea je rekla da smo dali 5 BiH pa onda |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:10 | |
| a mi smo Srbiji dali 10 bodova i to sam se jako iznenadila jer ja sam mislila da cemo dat im 12 bodova jer ima Republika Srbija unutar BiH,a kad ono 12 bodova ide Svedskoj. XD |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:10 | |
| Zao mi je Turske mogla je i bolje vala :S |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:11 | |
| - Dulce Princess wrote:
- a mi smo Srbiji dali 10 bodova i to sam se jako iznenadila jer ja sam mislila da cemo dat im 12 bodova jer ima Republika Srbija unutar BiH,a kad ono 12 bodova ide Svedskoj. XD
Ne 12 smo dali Makedoniji. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:12 | |
- a mi smo Srbiji dali 10 bodova i to sam se jako iznenadila jer ja sam mislila da cemo dat im 12 bodova jer ima Republika Srbija unutar BiH,a kad ono 12 bodova ide Svedskoj. XD
I ja sam se iznenadila Ja reko sad sigurno 12 bodova BiH a ono Svedskoj |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:17 | |
| Vildana,pa olko smo dali onda Srbiji? 12 smo dali Svedskoj DOOOBRO SE SJECAM... |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 2:18 | |
| AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:DD |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 3:01 | |
| Ja kako se sjecam da smo 12 dali MK :S |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 3:23 | |
| Ma BiH je dala Srbiji 10,a Makedoniji 12! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 3:24 | |
| Kad izlazi tabela od miješanog žirija i televotinga? Baš me zanima. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 4:07 | |
| Stvarno ne znam kako pamtite to ko je kome koliko dao. xDD Ja ništa nisam zapamtila, sem eto da je Makedonija dana Albaniji 12. - Quote :
- Kad izlazi tabela od miješanog žirija i televotinga?
Baš me zanima. Takođe. Koliko sam ja upućena, glasovi su bili 50% od žirija i ostalih 50% od glasanja. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 4:16 | |
| Ja ne pamtim nego sam nasla na netu: BiH je dala 10 bodova Srbiji, a 12 Makedoniji. Crna Gora je dala 6 bodova BiH, 8 Makedoniji, a 12 Srbiji. Hrvatska je dala 8 bodova Makedoniji, 10 BiH, a 12 Srbiji. Makedonija je dala 5 bodova BiH, a 10 Srbiji. Slovenija je dala 7 bodova BiH, 8 Makedoniji, a 12 Srbiji. Srbija je dala 5 bodova BiH, a 12 Makedoniji. |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 4:25 | |
| - Miaa_____♥ wrote:
- Ja ne pamtim nego sam nasla na netu:
BiH je dala 10 bodova Srbiji, a 12 Makedoniji. Crna Gora je dala 6 bodova BiH, 8 Makedoniji, a 12 Srbiji. Hrvatska je dala 8 bodova Makedoniji, 10 BiH, a 12 Srbiji. Makedonija je dala 5 bodova BiH, a 10 Srbiji. Slovenija je dala 7 bodova BiH, 8 Makedoniji, a 12 Srbiji. Srbija je dala 5 bodova BiH, a 12 Makedoniji. Pa da, sve je to samo geografija. :'P Ali, bilo je nekoliko iznenađenja. Mislim oko Danske, Norveške i Švedske. Koliko se sećam, nijedna od ovih nije dala visoke ocene nekoj od suseda. Sem Švedskoj možda. O.o Nemam pojma, mada to sad i nije mnogo bitno. Sigurno je da će na ESC-u uvek tako biti. Ne verujem da će se to ikad promeniti. Uvek će se glasovi davati na osnovu političkih stavova, a ne po kvalitetu pesme i pevača. Našla sam ovo na Internetu: [You must be registered and logged in to see this image.]Tako su u Australiji glasali. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 7:14 | |
| Aaa oće li izlaziti ti glasovi? |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:31 | |
| Kako sam radoznalaa za too. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:40 | |
| 2006. Finska "Hard Rock Hallelujah" Lordi 2007. Srbija "Molitva" Marija Šerifović 2008. Ruska Federacija "Believe" Dima Bilan 2009. Norveška "Fairytale" Alexander Rybak 2010. Njemačka "Satellite" Lena Meyer-Landrut 2011. Azerbajdžan "Running Scared" Eldar & Nigar 2012. Švedska "Euphoria" Loreen
Ovo su pobjedničke pjesme u zadnji 7 godina.
Meni ispreko najbolje su mi od njih svig "Satallite","Fairytale" i "Hard Rock Hallelujah" |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:49 | |
| Meni su najbolje Fairytale,jer je pjesma originalna,a Alex je premeden<3 Takođe i Believe,jer pjesma nosi snažnu poruku,ne govori ako sve druge pobjedničke o ljubavi nego o VJERI:) Predivna pjesma;) |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:52 | |
| Molitva, Lenina 'Satelit' i Euphoria su meni naj |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]" Nešto zanimljivija bila je albanska predstavnica Rona Nishliu koja je otpjevala pjesmu Suus," O MOJ BOŽEEE |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 8:59 | |
| WTF? Najzanimljivije?! You must be kidding me. -.-' Ne verujem. Od poslednjih sedam, meni su najbolje Fairytale, Satellite i Running Scared. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 9:06 | |
- [You must be registered and logged in to see this link.]
" Nešto zanimljivija bila je albanska predstavnica Rona Nishliu koja je otpjevala pjesmu Suus,"
O MOJ BOŽEEE
WTF ne znam koje pisao ovaj text ali sramota je ovo "Večer je otvorio predstavnik Velike Britanije, Engelbert Humperdinck, s ubitačno dosadnom izvedbom pjesme Love Will Set You Free" mislim uzas.... |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 9:07 | |
| AHHAHAAHAHAHAHAH,kako na najzanimljiviji način probušiti bubne opne? Poslušajte pjesmu Suus |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|