Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film Fri 11 May 2012 - 7:34 | |
| Rezija: Mihailo Vukobratovic Scenario: Predrag Perisic Zanr: Komedija Godina: 1985 Uloge: Milena Dravic, Ljubisa Samardzic, Branka Katic, Ana Simic, Dubravka Mijatovic, Tasko Nacic Ceo film: https://www.youtube.com/watch?v=6z28Gdzz3pkSinopsis (da li je potreban?): Mladoj, razvedenoj zeni sa tri kceri i to sve tri u pubertetu, zivot ni malo nije lak. Sama zaradjuje za izdrzavanje porodice, trudi se da bude dobra majka, ocu svoje dece prijateljica, da i domacem ljubimcu, ogromnom psu,pruzi toplinu doma. U toj trci ona zaboravlja da je zena i to privlacna. Jedno letovanje unece mnoge novine u zivot ove porodice od cetiri zene i jednog psa. |
|
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film Sun 1 Jul 2012 - 10:33 | |
| Dobar film,popucala sam od smeha |
|
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film Tue 31 Jul 2012 - 7:24 | |
| hahah odlican film i sad se smejem kad se setim |
|
Black_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 607 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : München
| Subject: Re: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film Fri 28 Dec 2012 - 8:58 | |
| Baš sam nedavno gledala po ko zna koji put, umirala sam od smijeha. Jedan od dražih filmova, a Milena je urnebesna, ma obožavam je! |
|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film Sun 30 Dec 2012 - 9:31 | |
| Gledala, dobar film. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Nije lako s muškarcima (1985) - Ceo film | |
| |
|