Priča govorio o porodici Rico, moćnoj i bogatoj, koja iznenada gubi sve i primorana je da da se preseli u romsko naselje, gde se sukobljavaju sa porodicom Siachoque oko vlasništva nad zemljom...
Potvrđene uloge: Paola Rey Juan Pablo Raba Antonio Sanint María Elena Doering Alina Lozano Carlos Torres Carlos Hurtado Martha Bolaños Alejandra Azcárate Constanza Duque
prva epizoda je premijerno bila juce na RCN-u... ocekivao sam dosta komicnijih scena u prvoj epizodi ali ih skoro i nije bilo, nastavljam da gledam zato sto mi se dopada glumacka ekipa, njihov nacin govora, svidja mi se taj ambijent, podseca me na seriju la mujer en el espejo sav tak kraj u kome oni zive... imena likova nikako da zapamtim dopada mi se avance za drugu epizodu vidim da ce biti dosta komicnih scena
Subject: Re: Pobres Rico (RCN 2012) Sun 24 Nov 2013 - 2:36
RCN Televisión, 2012.
Priča govorio o porodici Rico, moćnoj i bogatoj, koja iznenada gubi sve i primorana je da da se preseli u romsko naselje, gde se sukobljava sa porodicom Siachoque oko vlasništva nad zemljom...
Uloge: Juan Pablo Raba - Gonzalo Rico Paola Rey - Mariela Siachoque Antonio Sanint - Alejandro Rico Maria Helena Doering - Ana María Fernández de Rico Diego Vásquez - Carlos Siachoque Carlos Torres - Gustavo Rico Camilo Trujillo - John Alexis Siachoque Maria Dalmazzo - Gabriela Rico Vanesa Tamayo - Yusmary Siachoque Constanza Duque - Esther Blanco Santiago Prieto - Nicolás Siachoque Alina Lozano - Helena Téllez Alejandra Azcárate - Patricia Rubio Martha Isabel Bolaños - Lily Jennifer Stteffens - Lourdes Luisa Fernanda Giraldo - Carmenza Gabriel Ochoa - Felipe Reyes Carlos Hurtado - Salomón Ladino Santiago Bejarano - Alberto Henao Juan Manuel Alzate - Diego Armando León Mauricio Donado - Troncoso Santiago Bejarano - Alberto Henao Gustavo Angarita - el "Rey de la Guanábana"