1.Hurem i Sulejmanu-tu Hurem drzi sve konce i sta god on pokusavao ili dokazivao nadmudrila ga je kao majmuna
Svaka joj cast,nisam je podnosila,ali pretvorila se u jedan od mojih omiljenih likova.
2.Hatidze i Ibrahimu-totalno nezanimljivi,dosadni.Kako se gradila prica,bila sam ubedjena da cu ih voleti,ali njena vecita depresija mi se popela na glavu,kao i njegova bolesna ambicija.
3.Zumbul agi i Nigar-kalfi-fenomenalni likovi.
4.Majci Sultaniji i Mahidevran-mnogo sam promenila misljenje kada je spasila unuke,dok je Sulejman bio bolestan.Mahidevran-najodvratnija zena u seriji.Mislim da kroz nju vidimo da ni lepota ne pomaze,ako vam je dusa trula...
5.Celom haremu -devojke u haremu su mi bile bolje u prvoj sezoni,u drugoj mi je vecina odvratna i zla,sve nekom nesto podmecu,ali tako je svuda izgleda...
6.Celoj seriji-u pocetku mi se nije svidjala,ali kako se prica razvijala i kako je tekla druga sezona,bas bas sam se odusevila.Sve se petljalo neverovatno.Nisam to ocekivala i prijatno sam iznenadjena.Sta reci kada sam za par dana odgledala sve ove epizode,koje nas ocekuju od jeseni