| Once Upon A Time/Jednom davno | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Fri 2 Aug 2013 - 6:28 | |
| Graham je bio preeelep On i Ema su mi bili slatki |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Fri 2 Aug 2013 - 22:57 | |
| Uh daaa, stvarno mi nije jasno sto najbolje likove izbacuju...potpuna glupost. Trebala bi i Ema da ima nekog. P.S Saznala sam da su Snezana i Princ u stvarnom zivotu par. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Sat 3 Aug 2013 - 0:21 | |
| Slazem se, bitno da onaj patuljak koji nema nikakav znacaj i dalje tu.. Joj da meni su njih dvoje preslatki ali u onom magicnom svetom, ovako smaraju.. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Sat 3 Aug 2013 - 1:20 | |
| Daa, nebitni likovu su zapravo bitni. -I meni su u magicnom nekako bolji. Snezana mi je isto lepsa sa onom dugom kosom a ne kratkom |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Wed 22 Jan 2014 - 4:49 | |
| Joj ovo sam pogledala za jedno 2 sedmice. Serija je predobraaa, mnogo mi se sviđa radnja. Omiljeni likovi su mi Emma, Hook i David tj Charming. Ajme jedva čekam nastavak treće sezone. Ps. baš mi je žao što nisu vratiti šerifa, prelijep glumac |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Sat 22 Mar 2014 - 3:34 | |
| Snow je bas ruzna sa kratkom kosom. Ipak su mogli neku lepsu i narocito mladju da nadju |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno Wed 21 May 2014 - 8:54 | |
| Finale treće sezone je bilo woooow, oduševljena sam. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Once Upon A Time/Jednom davno | |
| |
|
| |
| Once Upon A Time/Jednom davno | |
|