| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 17 May 2012 - 0:12 | |
| na sta kako ce Hatidze reagovati? treca sezona jos nije ni u Turskoj pocela Sulejman ce ozeniti Hurem ali nece jos treba Izabela da napusti seriju pa tek onda vencanje |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 17 May 2012 - 9:05 | |
| kako će da reaguje na njihovo venčanje?? i jesi osgledao 60-u peizoodu ko je naredio?? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 17 May 2012 - 9:28 | |
| pa kako mogu da reaguju, svi ce se iznenanditi NE, cekam prevod |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 17 May 2012 - 9:39 | |
| a decaa kako će da reauguju??? i ko je behram paša? i oće li se pojavljivati elenika? ona grkinja kod koje ide bali beg |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 18 May 2012 - 10:39 | |
| a deca ko deca nema reakcije behram je izdajica radice za nekog tajanstvenog coveka, sve tajne divana ce prenositi ali ce ga ibrahim ubiti elenika se malo pojavljivala i to oko bal bega nije bitan lik uopste |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 18 May 2012 - 10:43 | |
| oće li bali beg plakati kad umre armin? a džošua?? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 18 May 2012 - 20:47 | |
| aahahaha sta me ti pitas hoce i jedan i drugi sahranice je u vencanici u nekoj sumi bice tuzni oboje, a bali beg nece neko vreme da se zagreje za zene sve dok se ne pojavi ajbige |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 19 May 2012 - 8:45 | |
| jaoo božeee (((((...kako ću lakati u toj epizodii..a oće li džošua ad se pomiri sa njim??..sa bali begom? i u kakvim će odnosima biti veliki mustafa i hurem i mehmed i veliki mustafa??? jeli istina da će mustafa da preti hurem da će joj pobiti decu? edith:ko je ovo? [You must be registered and logged in to see this image.]i jeli istina da će bali beg postati ovako debeo xDD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 19 May 2012 - 9:52 | |
| pomirice se hurem sa mustafom ce biti na ratnoj nozi zato sto je hurem pokusala da ga ubije samo zbog toga, a ovaj ce joj zapretiti ali tako da ce hurem da shvati da ce joj ubiti decu, ali njegov plan je drugaciji, plan je da sva njena deca stvore drugu sliku o hurem i da se udalje od nje, sto ce joj biti veca kazna nego bilo koja druga mehmet i mustafa totalno korektan odnos, svi ce se medjusobno voleti malo ce selim i bajazit da se svadjaju bali se nece ugojiti uopste, a ta i ne znam koja je |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 19 May 2012 - 10:00 | |
| zašto je onda na ovoj slici toliko debeo?? xDD [You must be registered and logged in to see this image.]a vidi ga ovde [You must be registered and logged in to see this image.]xDD...i oće li se pojavljivati bejhan sultanija??? suljina druga sestra??? znam da te samo ja mračim šta će biti...ali žalim opsednuta sam serijom xDD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 20 May 2012 - 6:33 | |
| tako ga je mozda "fotograf" uhvatio inace nije se ugojio uopste nece se vise pojavljivati evo odgledao sam svih 59 epizoda i nije se pojavila |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 20 May 2012 - 7:46 | |
| jel istina da se hatidže okreće protiv hurem??? u kakvim su odnosima u tim epizodama koje si ti odgledao? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 21 May 2012 - 7:05 | |
| hatidze je nepredvidiva, cas je dobra sa hurem cas ne, za sada ima bolji odnos sa njom nego sa mahidevran |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 21 May 2012 - 7:22 | |
| Milose, reci mi molim te, kad Izabela odlazi iz serije? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 21 May 2012 - 9:03 | |
| i jaa jedva čekam da odee *_______---* -.- oće li hurem ponovo početi da prozivaju da je nezrela...i da će da se svađa sa robinjama??? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 21 May 2012 - 9:19 | |
| sa robinjama ce imati svadju u kojoj nece biti upletena svojom voljom, cak ce i robinje da se dignu protiv hurem... a ne znam da li ce brzo zato sto ne znam dokle su stigli na prvoj |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 21 May 2012 - 9:37 | |
| u sl. epizodi je izabela sa hatidže,ibrom,hurem,suljom na večeru to računaj ko jednu pošto kod nas dele...i oćeli joj valide ponovo pričati kako je nezrekla?? ...oće li je neko štititi od tih robinja???..i šta će biti kad se robijne budu digle prtovi hurem? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 22 May 2012 - 2:24 | |
| za vecerom ce hatidze biti ljubomorna zato sto ce izabela da pipka ibrahima u toj epizodi su se posvadjale hurem i izabela, a delimicno celu svadju je presluskivao sulejman valide ce biti jedno vreme prootiv hurem ali najvise sto se je udata za sulejmana, a ne sto je nezrela. od "robinja" nece niko moci da joj pomogne, daje ce biti sprecena, gul agu ce da zakljucaju, nigar kalfa ce biti zatvorena kod mahidevran i gulsah a one dve joj nece dati da izadje... buna se digla protiv hurem zato sto je valide dala veliku platu svima osim robinjama koje sluze hurem, zatim je hurem dala jednaku platu i njenim robinjama, pa je jedna od validinih robinja uzela sve dukate od svih robinja i stavila pod jastuk jednoj od omiljenijih robinja celog harema, nju ce da optuze da je ukrala, hurem ce odma da skoci kako je mogla da ona ukrade i da je ne bi proterali iz palate tj. harema ona uzima i sama sebe zapaljuje tako i umire, da bi nju osvetile delimicno sve robinje su dugle bunu i krenuli da se osvete hurem tako sto ce i nju zapaliti. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 22 May 2012 - 10:03 | |
| aa da to ona elif..baš je ružna mislila sam da mustafa ima više ukusa xDD..jao jadna hurem...valide pretpostavljam neće stati na njenu stranu??? oće li biti kaženjene nneke robinje zbog toga? i šta će biti sa zumbul agom? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 22 May 2012 - 11:16 | |
| pa valide je ta koja naredjuje kaznice ih sama Hurem ali kasnije sa zumbulom? nista |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 23 May 2012 - 9:14 | |
| ne, pitam sa yumbulom u tom trenutku i kako će ih hurem kazniti? šta će reći sulejman na to? šta će reći hatidže? oće li biti srećne mahi i gulšah??? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 23 May 2012 - 21:34 | |
| niko nece nista reci, zato sto ce sulejman reci da je vratio u spaniju a pre toga je pustio u neki manastir da okaja svoje grehe |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 24 May 2012 - 10:20 | |
| ma pitam kad se robinje budu pobunile xDDD znam da smaram,.,,..ali ložim se na seriju :DD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 24 May 2012 - 11:39 | |
| niko nece smeti nista da kaze a sam sulejman ce za sve da okrivi valide za to |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 25 May 2012 - 9:21 | |
| jejjejeje...i neće je pretpostavljam kazniti xDDD oće li se pojavljivati ovako kad umre armin neke devojke koje će ludeti za bali begom itd...*_* |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|