Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Pravna plavuša: Drugi deo (2003) Sun 29 Jan 2012 - 3:36 | |
| Glavne uloge: Rejsi Viterspun, Seli Fild, Rehina King, Dženifer Kulidž, Brus Emdžil, Luk Vislon Scenario: Amanda Braun (likovi), Iv Ahlert (priča) Producenti: Rejsi Viterspun, Mark Plat, Dejvid Niksej, Dženifer Simpson Režija: Čarls Herman-Vurmfild Omiljena američka plavuša se vratila! Ris Viderspun vratila se kao Eli Vuds u komediji "Pravna plavuša 2". Pošto je u prethodnom delu završila Harvard, Eli je sada advokat u velikoj firmi i istovremeno se priprema za venčanje sa svojim čovekom iz snova. Kada bude otkrila da jedan od klijenata njene firme koristi njenog psa Bruzera i njegovu porodicu kao zamorčiće za testiranje kozmetičkih preparata, ona počinje da se bori za njihova prava. Ona je potpuno slomljena, ali je i optimista. Gospođica Vuds kompletno sređena odlazi u Vašington. Trudi se da dođe do istaknutih političara, suočava se sa zabranjenim izazovima - u moru sivih i crnih odela i uniformi ona se pojavljuje u pink varijanti. Ona podseća na Barbiku, a ovo nije mesto za nekoga ko prati modne trendove i ima diplomu Harvarda. Ipak, ona je vrlo inteligentna, zna šta hoće i ima potpuno svoj način po kome radi. Govori u ime Bruzera i njegove porodice i neverovatno je motivisana. Ceo film ovde: https://www.youtube.com/watch?v=fK5DZ3ZefDE |
|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Pravna plavuša: Drugi deo (2003) Sun 29 Jan 2012 - 4:01 | |
| hvala Milice za film ja sam gledala prvi deo jedno 100 na tv-u,drugi nikako da pogledam sad cu cim nadjem vremena da se bacim na gledanje |
|
Rubi14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1490 Godina : 27 Fan-gif :
| Subject: Re: Pravna plavuša: Drugi deo (2003) Sun 29 Jan 2012 - 5:53 | |
| gledala sam,ok film i prvi i drugi deo |
|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Pravna plavuša: Drugi deo (2003) Sat 4 Feb 2012 - 11:14 | |
| Odlican film,pun pogodak Inace Reese je inace savrseo utjelovila lik Ellie Lik mi je ono..hahahahhahahaha verzija Mie Colucci ili bolje receno Mia Colucci verzija nje Likusa samo takva |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Pravna plavuša: Drugi deo (2003) | |
| |
|