Subject: One Tree Hill/Tri Hil Wed 11 Jan 2012 - 2:51
ONE TREE HILL
Tri Hil
radnim danima u 14:00h na Prvoj Televiziji
Neponovljive avanture petoro tinejdžera sa Tri Hila.
U četvrtoj sezoni, Lukas i Nejtan Skot, Pejton Sojer, Bruk Dejvis i Hejli Džejms Skot posle drame sa njihovim drugom Džimijem, koji ih je držao kao taoce u srednjoj školi, nastavljaju dalje. Skot raskida sa Bruk i vraća se Pejton, dok Hejli i Nejtan pokušavaju da spasu brak. Den Lukas pokušava da ublaži grižu savest zbog ubistva rođenog brata, ali ubrzo saznaje da još neko zna njegovu mračnu tajnu. Glumeći želju za novim životom ponovo se zbližava s Lukasovom majkom Karen.
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Wed 11 Jan 2012 - 3:09
Kratko o seriji:
Spoiler:
Tree Hill (eng.: One Tree Hill) je američka tinejdžerska dramska serija, redatelja Marka Schwahna, koja je premijerno prikazana 23. rujna 2003. na WB TV-mreži.[1] Nakon treće sezone serije, "WB" se spojila sa "UPN"-om u "CW" televiziju, i od 27. rujna 2006. mreža je službeno emitira u SAD-u. Od 25. veljače 2009., CW je obnovio seriju za sedmu sezonu.[2] Radnja serije se događa u fiktivnom gradu Tree Hill u Sjevernoj Karolini i izvorno prati živote dva polubrata, Lucasa Scotta (Chad Michael Murray) i Nathana Scotta (James Lafferty). Njihov odnos se razvija od bezdušnog neprijatelja, bratske brige, košarke, romance sa ženskim likovima, koje su značajni likovi unutar serije. Prve četiri sezone, serija se bazira na likove u srednjoj školi. S početkom pete sezone, Schwahn je odlučio preskočiti vremenski četiri godine, te likovi pokazuju svoje živote nakon fakulteta. Sedma sezona će se kretati jednu godinu u budućnosti.[3] Serija je započinjala pjesmom "I Don't Wanna Be" od Gavin DeGrawa, koja svira u pozadini. Tema je ukinuta u petoj sezoni (i ponovno vraćena u osmoj, kad je za svaku epizodu snimljen remiks te pjesme), a krediti su se sastojali samo od naslova napisanog na crnoj podlozi. Serija je snimljena u Wilmingtonu, Sjeverna Karolina od strane EUE/Screen Gems studija. Show je dobio prosječne ocjene, dok je druga sezona najbolje ocijenjena, sa oko 4,3 milijuna gledatelja tjedno, a osvojila je i "Teen Choice" nagradu.[4] Glavni protagonisti serije, Chad Michael Murray i Hilarie Burton su otišli u sedmoj sezoni.[5] Deveta sezona, koja će imati trinaest epizoda, a koja će se u Americi emitirati u zimskom dijelu TV sezone, bit će i posljednja. [6]
Uloge: Chad Michael Murray James Lafferty Hilarie Burton Bethany Joy Galeotti Sophia Bush Paul Johansson Barry Corbin Craig Sheffer Moira Kelly Barbara Alyn Woods Lee Norris Antwon Tanner Danneel Harris Jackson Brundage Lisa Goldstein Austin Nichols Robert Buckley Shantel VanSanten
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Wed 11 Jan 2012 - 3:29
Dobra serija. Praticu samo kada mi bude odgovarao reprizni termin.
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 12 Jan 2012 - 2:54
Neću da je pratim jer počinje od 4. sezone.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 12 Jan 2012 - 3:06
Nije od pocetka, pff koja glupost -___-
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 12 Jan 2012 - 3:31
i meni je glupo sto pustaju od 4. sezone,da je pustaju od Prve mozda bi i gledala, ali ovako ne verujem
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 12 Jan 2012 - 11:01
Sjecam se koliko sam ludjela za ovom serijom..pogotovo Lucasom i Peyton <3 Njih dvoje sam obozavala,Haley mi je takoder bila dobra
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 31 Jan 2012 - 5:02
meni ne smeta sto je pocela od 4te,mogli su i od prve,ali ajde...pratim...bas volim tu seriju...kad sam bila mala ova i Charmed su mi bile ono,vrh!
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 31 Jan 2012 - 21:56
Ja obozavam ovu seriju .. Gledala sam prve tri sezone nekoliko puta, i jedva sam cekala da puste i cetvrtu ..
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 2 Feb 2012 - 14:35
Neprevaziđena serija
Guest Guest
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Mon 6 Feb 2012 - 15:03
Tree Hill - sedma sezona, od 29. februara u 18:30 sati na HRT 2.
Naši junaci iz Tree Hilla prošli su dug put. Od Nathanova i Haleyna prvoga poljupca do njihova vjenčanja, Jamieova rođenja i Nathanova povratka na košarkaški teren, sve do Brookeina posvećivanja modnoj tvrtki i ljubavnoj vezi s Julianom. Od Mouthova pokušaja da opet osvoji Millie do Danova nastojanja da se umili svojoj obitelji.
U prošloj sezoni Brooke (Sophia Bush) je poboljšala svoj odnos s majkom Victorijom (Daphne Zuniga), koja je ujedno i njezina partnerica u Clothes over Bro’su. Brooke je otvorila svoje srce Julianu (Austin Nichols) i čak odletjela u Los Angeles da mu izjavi ljubav. No hoće li njihova ljubavna veza sretno završiti? Nathan (James Lafferty) i Haley (Bethany Joy Galeotti) i dalje obožavaju svoga 7-godišnjeg sina Jamieja (Jackson Brundage), ali istovremeno slijede svoje snove. Nathan je nedavno potpisao ugovor s NBA klubom i to zahvaljujući svomu menadžeru Clayu (Robert Buckley), dok će se Haley morati suočiti s nevoljama i s povratkom sestre Quinn (Shantel Van Santen). Mouth (Lee Norris) je ponovno s Millie (Lisa Goldstein), radi kao voditelj sportskih vijesti i čini se da mu se opet sve posložilo u životu. Dan Scott (Paul Johansson) vraća se u Tree Hill kao nov čovjek. Napisao je priču o iskupljenju i postao milijunaš, a ima i vlastitu TV emisiju. No je li se on uistinu promijenio? Ove sezone pojavljivat će se, uz stare likove kao što su Mia Catalano (Kate Voegele) i Chase (Stephen Colletti), i neki novi. Alex (Jana Kramer) će postati novo lice najnovije Brookeine modne kolekcije, a Miranda Stone (gostuje India de Beaufort) zagorčat će život Haley u Red Bedroom Recordsu.
U Tree Hillu i dalje pratimo naše omiljene likove, no pojavit će se i novi ljudi koji će utjecati na njihove živote i mijenjati ih. Na početku sedme sezone jedna će djevojka optužiti Nathana za nešto što bi moglo ugroziti njegovu sportsku karijeru. Brooke će lansirati novu modnu liniju, a Julian će odlučiti producirati važan film. Haley će iznenaditi posjet njezine sestre Quinn i to na sedmi rođendan maloga Jamieja.
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 16 Feb 2012 - 5:32
Koliko će sezona biti emitovano na PRVOJ?
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 16 Feb 2012 - 8:52
pošto se trenutno u Americi emituje poslednja sezona mogli bi lepo i nju da zahvate mada ko će ga znati
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 21 Feb 2012 - 5:14
Gledala sam negdje od 4 sezone ili 5,ne znam. Serija je onako,ok. Ipak,ima mnogo boljih! <3
Guest Guest
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 23 Feb 2012 - 18:41
Chad Michael Murray vraća se u One Tree Hill
Chad Michael Murray priznaje da nije planirao povratak u popularnu teen-seriju, ali pojavit će se u sedmoj epizodi devete i posljednje sezone, koja je na rasporedu večeras na američkom kanalu The CW.
“Bio sam zauzet s različitim spoznajama u svom životu i to mi nikad nije palo na pamet. Tada se otvorila prilika i znao sam koliko je to važno mojim obožavateljima” – kaže Chad o svom povratku u seriju.
U novoj epizodi, Lucas se vraća u Tree Hill kako bi utješio svoju najbolju prijateljicu Haley (Bethany Joy-Galeotti), čiji je suprug – njegov brat Nathan (James Lafferty) – nestao.
Iako je Chad igrao Lucasa punih šest godina, rekao je kako donošenje odluke oko odlaska iz serije nije bilo lako. “Posljednjih nekoliko godina proveo sam radeći s nekim sjajnim mentorima i učiteljima, pohađao sate glume i učio o tome što pokušavamo reći i kako predstavljamo svaki od tih osjećaja” – kaže. “Lucas je bio vrlo jednostavan. Bio je moralni stup serije, a utjeloviti takav lik bilo mi je velik izazov”.
Chad M. Murray i njegova glumačka kolegica Hilarie Burton – glavne zvijezde serije prvih šest sezona – zajedno su otišli iz CW-ove serije nakon šeste sezone. Iako su njihovi likovi Lucas i Peyton otad u seriji spomenuti samo nekoliko puta, Chad tvrdi da je osmislio što su radili za to vrijeme i zašto su propustili važne događaje koji su preokrenuli živote njihovih prijatelja, kao što je Brookeino vjenčanje s Julianom ili rođenje Nathanove i Haleyine kćeri Lydie. “On uživa na Novom Zelandu. Kiviji su ondje izvrsni”, našalio se Chad Michael.
Što je s neobičnom sličnosti Lucasa i Jamieja, Haleyina i Nathanova sina? “Uvijek sam govorio: ‘Čovječe, ovo je moje dijete. Gdje sam, dovraga, bio deset godina prije?’”
Iako nam Chad Michael Murray neće otkriti kako će konačno napustiti seriju, kaže kako se nada da će fanovi uživati u njegovom posljednjem posjetu seriji. “Fanovi su jedini razlog koji je održao ovu seriju na malim ekranima čak devet godina, i oni su bili njezino srce i duša za vrijeme cijelog putovanja” – zaključio je.
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Sat 25 Feb 2012 - 3:53
OD UTORKA NOVI TERMINI! PREMIJERA: RADNIM DANIMA OKO 23:00 (zavisi od programa) REPRIZA: NAREDNOG DANA OD 07:20
Guest Guest
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Thu 5 Apr 2012 - 14:37
One Tree Hill - osma sezona, od 20. aprila u 18:30 sati na HRT 2.
U ovoj sezoni sretna i zadovoljna Brooke Davis (Sophia Bush), zaručena za Juliana Bakera (Austin Nichols), uhvatit će se u koštac s planiranjem njihova vjenčanja.
Nathan Scott (James Lafferty) pripremat će se za drugu sezonu u NBA-u, a njegova supruga Haley (Bethany Joy Galeotti) rodit će njihovo drugo dijete.
Na početku osme sezone životi Quinn (Shantel Vansanten) i Claya (Robert Buckley) visjet će o niti nakon što ih je Katie (Amanda Schull) nastrijelila.
Mouth (Lee Norris) i Millicent (Lisa Goldstein) tražit će svoju sreću u ljubavi i životu, kao i mlada glumica Alex Dupré (Jana Kramer) i barmen Chase (Stephen Colletti).
Serija prikazuje probleme s kojima se mladi u kasnim dvadesetima susreću, ali istovremeno naglašava životne vrijednosti, kao što su ljubav, sreća, zdravlje, prijateljstvo, karijera i obitelj.
Autor serije je Mark Schwahn koji je ujedno i jedan od producenata zajedno s Mikeom Tollinom, Brianom Robbinsom, Joem Davolom i Gregom Prangeom. I u osmoj sezoni neke će epizode režirati poznati junaci Tree Hilla – James Lafferty sedmu epizodu, Sophia Bush devetu, Paul Johansson desetu, a Bethany Joy Galeotti sedamnaestu epizodu.
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Sat 7 Apr 2012 - 13:19
Odgledala sam sve epizode sem zadnje dve. Inače,serija posle šeste sezone prestaje da gubi sav smisao...baš su je upropastili Najbolje su ubedljivo prve četri sezone,peta i šesta hajde nekako...ali posle.. užas
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 29 May 2012 - 1:50
OD PONEDELJKA PONOVO U 14:00! REPRIZE U 06:00 I 00:30!
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Fri 1 Jun 2012 - 8:08
HVALA BOGU...onaj termin je bio uzas!
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 14 Aug 2012 - 3:43
Spoiler:
Subject: Re: One Tree Hill/Tri Hil Tue 16 Oct 2012 - 10:35