REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE _
PostSubject: THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE   THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE EmptyMon 9 Jan 2012 - 13:33

THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE MV5BODcyNjY2MjEwM15BMl5BanBnXkFtZTcwODQ0MzI1MQ@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_

Neobična, potresna i na trenutke uznemirujuća priča o dvojici dečaka koji su doživeli nekoliko prevrata u svojoj zemlji, kojih nisu niti bili svesni, od pada monarhije, preko ruske okupacije do početka talibanske tiranije. Kako su vremena postajala sve opasnija, tako se i dečacima događaju sve neugodnije stvari sve do kulminacije, kada Amir ne pomaže prijatelju Hasanu u situaciji koju može doneti samo vihor rata, u kojem ljudi gube svoju ljudskost i pretvaraju se u čudovišta.

ULOGE:

Khalid Abdalla as Amir
Zekeria Ebrahimi as Young Amir
Ahmad Khan Mahmidzada as Young Hassan
Homayoun Ershadi as Baba/Agha Sahib
Atossa Leoni as Soraya
Shaun Toub as Rahim Khan
Abdul Salaam Yusoufzai as Assef
Elham Ehsas as Young Assef
Ali Danish Bakhtyari as Sohrab
Saïd Taghmaoui as Farid
Qadir Farookh as General Taheri
Khaled Hosseini (cameo) as Doctor in the park
Camilo Cuervo as a Taliban Soldier

TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=HW7aGiuKZaU
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE   THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE EmptyMon 9 Jan 2012 - 14:16

E ovako, procitala sam ovu knjigu koja me blago receno odusevila! SAVRSENA knjiga skidamkapu Hoseini je opet uspeo da me ostavi bez daha, da me potrese, rastuzi i ODUSEVI. Isti slucaj je bio i sa prethodnom njegovom knjigom koju sam citala "hiljadu cudesnih sunaca". Taj covek zaista ima neverovatan dar. Nakon sto sam procitala, videla sam i da postoji film, to me nije nimalo obradovalo, naprotiv - iznerviralo me Ljut Mrzim kada snimaju filmove po knjigama, retko kad to ispadne kako treba, i obicno sam se uvek razocaravala thumbdown thumbdown medjutim kada sam pogledala trejeler koji mi se ZA DIVNO CUDO DOPAO (nisam to ocekivala) odlucila sam da pogledam film. Svako ko nije procitao knjigu odusevice se filmom, to sam sigurna. I, meni se cak svideo film, sasvim je pristojno uradjen thumbup thumbup thumbup
Mali Hasan je divan enamorado znaci nasli su pravog glumca za lik tog decaka thumbup onako sav mio, dobar poput andjela, sa onim glasicem, ma pravi Hasan iz moje glave :) sa sve, onom "zecjom usnom" :D Amir (mali) je ok,a njegov BABA je u mojoj glavi izgledao sasvim drugacije nego sto je ovaj glumac u filmu, mada je glumac zaista odlicno izneo lik ponosnog i casnog BABE skidamkapu
I, "veliki" Amir mi je super thumbup Soraja nije onakva kakvom sam je zamisljala :)
a, DJUBRE (moram tako da se izrazim)Asef, je kao klinac susta suprtonost nego sto sam ga zamislila, ali cim sam videla prvu scenu sa njim, krenula sam da gadjam kompjuter, grickalicama koje sam jela u tom trenutku. Jednostavno je nemoguce ne prezirati ga! Hoseini uvek stavi lika u knjizi koga mrzite svom dusom. Izostavili su dosta delova iz knjige na poctku, ali nisam zamerila, posto nisu bitne toliko. jedino mi bilo krvo sto nisu snimlili ono kad Baba plati operaciju Hasanu za usnu, vec umesto toga on mu je kupio zmaja za rodjendan thumbdown kad sam videla scenu takmicenja u lovu na zmajeve, odmah sam se najezila jer sam znala sta sledi Hasanu Plac a, kad je rekao "za tebe ako treba, i hiljadu puta" tad sam krenula u nenormalan plac, znajuci sta ga ceka thumbdown thumbdown ono, sto mi se takodje nije svidelo, je to sto nekako nije toliko prikazan Amirov osecaj krivice, dok u knizi POPRILICNO jeste, stavise - sve vreme je to opisivano. Ovde u filmu, ja to uopste nisam videla, mozda da nisam procitala knjigu ne bih ni znala da mu je uopste krivo. U sceni, kada Ali i Hasan odlaze izostavljen je Babin plac thumbdown a, i Amirovo gledanje u njih s kisnog prozora thumbdown scene u Americi su ok. Scena kada Amir kod Rahima saznaje istinu, je mogla biti mnogo bolja, uostalom on je mnoogoo burnije reagovao nego u filmu.Vozac, je bio neprimetan lik, iako je njegov lik u knizi potaknko opisan, izabacen deo kada dolaze kod onog njegovog brata.a, u sirotistu kad su bili, ono sto je u knizi govorio vozac , u filmu to govori Amir xD Utakmica je bila ok, ono kamenovanje Ijo Ijo
a da, citanje Hasanovog pisma je odlicno uradjena scena thumbup enamorado enamorado
isto su dosta toga izmenili u delu kada Amir dolazi kod Asefa po Sohraba. Meni se posebno nije svidelo to sto dok je Amira tukao Asdef, Amir se nije smejao thumbdown u knjizi je tad Amir bukvalno dobio napad smeha, jer je bio srecan sto je nakon toliko godina dobio na naki nacin KAZNU.
E sad, u filmu samo sto je Amir uzeo Sohraba, oni su vec u los andjelesu thumbdown u knizi je do dolaska u los andjeles proteklo dosta toga, proces oko usvajanja, koji na pocetku nije bio moguc, onda veomo bitno - Sohrabov pokusaj samoubistva,ali od toga nista u filmu thumbdown odjednom Amerika. Poslednja scena filma je lepo uradjena :) thumbup tu se nakratko pojavljuje i HOSEINI :D kao sto rekoh, jako lepa scena, mada bih ja recimo dodala, ono kad Amir trci, za zmajom da govori i onaj posledjnji divni citat u knjizi enamorado
ja sam ovde otprilike navela samo ono sto je izaostavljeno, ali film je stvarno skroz ok thumbup thumbup
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE   THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE EmptySat 16 Jun 2012 - 9:11

Film je ok.ali knjiga je fantastična,naspram nje film deluje nekako bledunjavo,to je moje mišljenje.Uvek ću preporučiti knjigu nego film.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE   THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE Empty

Back to top Go down

THE KITE RUNNER (2007) / LOVAC NA ZMAJEVE

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1