Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 18 Aug 2009 - 11:03
Po ovom što sam videla i pročitala mi se čini da je super... Jedva čekam da bude kod nas...
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 18 Aug 2009 - 13:17
Serija je extra.Stigla sam do 31 epizode i bas mi se svidja.Jedva cekam da pocne kod nas )))
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Wed 19 Aug 2009 - 1:11
Ja sam do 42. ........majke mi vrhunska serija...bilo mi je smesno kako Josue ide sa stakama a sve u krug...znate da se on sad pravi da je dobar sa Julianom ali meni se cini da nesto planira sa Lucreciom....joj mili boze kad bi on samo znao da mu je sestra a luuuudo je zaljubljen u nju....jadan
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Thu 20 Aug 2009 - 3:21
Juan Osorio Desnudará a Eugenio Siller en Mi Pecado Categorías: Eugenio Siller, Featured, Mi Pecado, Noticias, Televisa novelas
La telenovela “Mi Pecado” está gustando mucho a los televidentes. Y es que narra una historia llena de pasión, engaños y rencores.
Y a pesar de ver a Eugenio Siller y Maite Perroni como los protagonistas, estos cuentan con un gran elenco de actores que los respaldan con su experiencia, como Sergio Goyri, Daniela Castro, Roberto Blandón, Sabine Moussier y Francisco Gatorno.
Pero el productor Juan Osorio nos tiene grandes sorpresas, entre ellas la muerte de un personaje principal, que cambiará toda la historia.
Además veremos el ingreso de nuevos personajes, que correrán a cargo de Ursula Pratts y Altair Jarabo, quien querrá quedarse con el Corazón de Eugenio.
Y por cierto, este chico se desnudará más adelante, ya que el productor Juan Osorio logró que aceptará una clausula en su contrato, donde se compromete a grabar algunas escenas como Dios lo trajo al mundo.
¿Qué opinan? ¿A ustedes les gusta lo que viene?.
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Thu 20 Aug 2009 - 8:57
Nisam jois uvek monogo gledala samo 2 epke i svidja mi se al ona deca.
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Thu 20 Aug 2009 - 9:03
Sad sam gledala 44. epizodu...kako sam se odusevila kad je Julian ranjen pobegao iz bolnice da bi sprecio da Lucrecia ode iz grada..sad sam jos vise zaljubljena u njega...dusa moja koliko je prepesacio sav krvav...a posle onaj poljubac.....jejejeje
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Fri 21 Aug 2009 - 0:38
Mi Pecado eres tu, kako ti mene zainteresujes ja moram brate da ogledam posle :888:
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Fri 21 Aug 2009 - 0:49
Hahaha...onaj covek mu je ukrao Lucreciino lance......neeeeee.....sad vise nemaju isti medaljon....jaooo kako mi je zao....sad ce da optuze Gabina da ga je napao kako bi mu oteo Lucrecijin medaljon....mada Gabino i jeste kriv
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Fri 21 Aug 2009 - 0:54
Jaooo jeste videli da su u entradu ubacili nove delove...ima jedan deo kad sva cetvorica ortaka kao idu (gabino, paulino, rodolfo i matias) i jedan deo kad Delfina ljubi sliku od Manuela a putena joj kosa....evo nove entrade....encatadaaa
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sat 22 Aug 2009 - 1:37
Hej pa ja moram da odgledam ovu novelu kad je ti toliko hvalis.
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sat 22 Aug 2009 - 2:49
Stvarno je dobra ja sam pocela ponovo da gledam ono gde sam ranije stala
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sat 22 Aug 2009 - 8:11
Ja nisam moram poceti vec jednom
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sat 22 Aug 2009 - 12:04
ma cim maite je glavna uloga serija mora biti super
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sat 22 Aug 2009 - 21:07
ne gledam je,jer eugenia ne mogu smislit
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 5:40
Joj ja dva dana nisam gledala.....moram sad odmah da pocnem.....kako mi je nedostajala serija
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 5:41
a na koj program je???
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 5:43
Preko youtube gledamo...
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 5:44
aaa ok
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 20:26
Pa da preko youtube jos uvek je nisu pustili na tv
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Sun 23 Aug 2009 - 20:35
Ja sam stala na 45. sad cekam da se nagomila pa sve odjednom...
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Mon 24 Aug 2009 - 22:00
E Mi Pecado ima 100 epizoda...
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 25 Aug 2009 - 0:31
Ja sam gledala i svuda pise da ima 130
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 25 Aug 2009 - 0:45
Ja procitala sad da pocinje snimanje Corazon Savaje kad se zavrsi snimanje Mi Pecada koja inace ima 100 epizoda... Ne znam mozda nije tacno.
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 25 Aug 2009 - 1:11
da i ja mislim da su 100 epizoda... [You must be registered and logged in to see this link.] vidite ovo...
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
Subject: Re: Komentari serije Mi Pecado ? Tue 25 Aug 2009 - 9:13