llili TVNovele Novi član
Broj postova : 263 Godina : 28
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! Tue 15 Dec 2009 - 2:49 | |
| |
|
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! Wed 16 Dec 2009 - 4:56 | |
| |
|
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! Wed 17 Feb 2010 - 6:34 | |
| MEPS je najbolja telenovela i zasluzuje swe nagrade....Barbara Greco je definitiwno njabolja zloca.... |
|
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! Mon 8 Mar 2010 - 22:15 | |
| Sigurno ste svi vec cli da se 14.marta odrzava dodela nagrada Premios TvYNovelas...Naravno navijamo za to da Lucero,Fernando,Alejandro Fernandez,Rogelio,Mario Ivan Martinez i naravno MEPS osvoje nagrade u svojim kategorijama...Evo ko su finalisti [You must be registered and logged in to see this image.]Ove godine jeste bila malo veca zbrka oko kategorija,kada su Lucero stavili u kategoriju za naj glumicu a ne za naj zlocu i jooos dosta stvari ali dobro,sad sta je tu je [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! Sat 10 Jul 2010 - 8:56 | |
| daa..totalno si u pravu...trebali su da stave Lucero za najbolju zlocu a ne za najbolju glumicu...ja sam citala da se Silvia Navarro bunila zbog toga ali da joj je Nicandro Diaz rekao da nema razlog da se ljuti zato sto je Lucerin lik Barbara Greco heroina serije...sad ko ce znati da li je istina...a da su Lucero stavili u zloce ona bi sigurno pobedila a ne ona Leticia Calderon... |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Manana es para siempre - Novosti ! | |
| |
|