REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Sinopsis Alma Indomable

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
avatar

Broj postova : 2118
Lokacija : Dark side of the moon

PostSubject: Sinopsis Alma Indomable   Fri 8 Jan 2010 - 12:00


[You must be registered and logged in to see this image.]

Alma je prelepa devojka, divlja, potpuno nepismena. Živi u prirodi i o njoj se brine podmukla starica koja je mrzi i maltretira. Oblači se skromno i odeću dobija od ljudi koji se sažale nad njom. Alapača je, nema vaspitanje, ne ostaje nikome dužna i ne dozvoljava da je iko vređa. Upadala je i u fizičke sukobe sa muškaracima.

Zarađuje za život kao pralja, muze krave ili prodaje voće na ulicama. Uprkos ovom okrutnom okruženju u kojem je odrasla zahvaljujući podmukloj starici Fuchi, Alma je u duši ostala detence. Obožava da krade voće sa imanja Los Cascabeles, čiji je vlasnik njen pravi otac milioner, iako ona ne zna to.

Alma upoznaje Juan Pabla, administratora imanja u koga se zaljubljuje. On je vidi kako se naga kupa u reci i odlučuje da je slika, skriven, bez njenog znanja. Alma divlja i pobesnela, udara ga mangom u glavu i beži. Juan Pablo shvata da je ova devojka neukrotiva, ali uprkos njenoj agresivnosti, ona mu se dopada. Uprkos njihovim brojnim razlikama i svađama, oboje se zaljubljuju jedno u drugo na kraju.

Alma kreće da živi u kući svoga pravog oca iz samilosti i tada zlikovci nastupaju na scenu. Prave joj zamku, optužujući je da je lopov i svi se okreću protiv Alme, čak i njen pravi otac i Juan Pablo. Ona kreće da radi kao služavka u kući svoje prave babe, koja je mrzi, jer smatra da je dete greha.

Blizak prijatelj Alminog oca, imućni Esteban de la Vega, upoznaje problematičnu devojku i gubi glavu za njom i ona ga potpuno opčinjava. Odlučuje da se bori za njenu ljubav, postajući rival Juan Pablu.

Alma se susreće sa svojom majkom, koja je godinama traži. Taj gubitak Ceciliji slama srce, ali ona kreće da se vezuje za Almu, ne znajući da joj je majka i od nje pravi velikog modela. Alma kreće da vlada modnim pistama i sada kada ima ugled i novac, njeno srce je puno mržnje i to je čini još više neukrotivom.Likovi:

[You must be registered and logged in to see this image.] Alma Pérez
Scarlet Ortíz

Prelepa devojka, divlja, ali dobra i uvek spremna da pomogne. Odrasla je u prirodi, tako da nije u stanju da vidi ljudsku zlobu, koja ju je oduvek pratila. Baba koja ju je odgojila, uvek ju je mrzela i kinjila, ali to Almu nije sprečavalo da uživa u malim trenucima srećekoje je imala. Zarađuje za život kao pralja, ili prodavčica voća. Oduvek je bila neukrotiva i divlja, ima narav koja je nekontrolisana. Kada se susretne sa Juan Pablom, doživeće ljubav, iako su u početku njihovi susreti burni kao i njena narav. Naićiće na mnogo prepreke na putu do sreće, uključujući i beskrupuloznu Abigail, koja voli Juan Pabla.


[You must be registered and logged in to see this image.] Juan Pablo Robles
José Angel Llamas

Čovek srednje klase, koji zarađuje za život kao administrator imanja bogatog don Patricija, koji je pravi Almin otac. Čovek nežnog srca, vredan, i pre svega dobar čovek. Pati zbog nesreće koja je zadesila njegovu majku, da bude u invalidskim kolicima, jer ju je napao Nicanor, glavi zlobnik cele ove priče. Juan Pablo i Alma se upoznaju i uprkos njihovim brojnim svađama, zaljubljuju se jedno u drugo. Juan Pablo traži pozajmnicu za operaciju svoje majke od don Patricija i on pristaje da mu da, ali da se on zauzvrat oženi njegovom ćerkom Dubraskom, koja krije tajnu. Juan Pablo se iznenađuje kada shvati mračnu i dobro čuvanu tajnu ugledne porodice Sorrento.

[You must be registered and logged in to see this image.] Esteban De La Vega
Luis José Santander

Svetski čovek, ugledan, obrazovan, multimilioner i veliki zavodnik. Večiti je neženja i rođak beskrupulozne Abigail. Esteban stiže na Los Cascabeles iz Evrope. najbolji je prijatelj don Patricija i dolazi zbog poslovanja kod njega. Upoznaje neukrotivu Almu ei ona ga očarava potpuno. Ima dva lica, može da bude najbolji čovek na svetu, ali isti tako i najveći zlotvor. Sa Almom je kao anđeo, ali Juan Pabla ne vidi samo kao neprijatelja, već i kao prepreku koja mora potpuno nestati. Esteban krije veliku tajnu, jer se dogodilo ubistvo u prošlosti i Esteban je jedan od osumnjičenih.

[You must be registered and logged in to see this image.] Abigail Richardi
Lilibeth Morillo

Prelepa, izuzetne građe za bikinije. Pohlepna, neće odustati ni po koju cenu od osvajanja Juan Pabla, u koga se zaljubljuje čim ga vidi. Dolazi iz Rima. Prefinjena je, ambiciozna i zla. Estebanova rođaka. Abigail će se udružiti sa Gertrudis, Mónicom i Susy u uništavanju neukrotive Alme. Sa Juan Pablom će biti veoma strastvena i po svaku cenu će pronaći način da ostane u njegovom krevetu. Mržnja koju oseća prema Almi će biti užasna, jer ona zna da je Alma jedina prepreka između nje i Juan Pabla. Kad se Juan Pablo i Dubraska razvedu, ona će svim silama želeti da postane nova Juan Pablova supruga.


trailer

[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by sava on Sun 3 Oct 2010 - 4:54; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
i love hm
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
avatar

Broj postova : 249
Godina : 21
Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp <3

PostSubject: Re: Sinopsis Alma Indomable   Fri 8 Jan 2010 - 12:03

ok je...
Back to top Go down
View user profile
 

Sinopsis Alma Indomable

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Telenovele i serije :: Druge telenovele i serije :: Alma Indomable-