REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  CalendarCalendar  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 
 

 Uker u TvyNovelas !

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 22318
Godina : 29
Fan-gif :
Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D

PostSubject: Uker u TvyNovelas !   Thu 22 Oct 2009 - 23:03

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
avatar

Broj postova : 22318
Godina : 29
Fan-gif :
Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D

PostSubject: Re: Uker u TvyNovelas !   Thu 22 Oct 2009 - 23:14

Carla i Christopher Uckermann LJUBAV?

Romansa između ovog para počela je sa mnogo hemije pre četiri godine. Poslednjih nedelja viđeni su na raznim mestima Bogote. Jedan fotograf ih je uhvatio, ali osetivši njegovu prisutnost nastavili su put diskretno.

Dolazak Carle Giraldo u restoran Andres Carne de Res, u Chiai (Cundinamarca), nije prošla nezapaženo. Ona koja uvijek privlači poglede, ovaj put se pretvorila u centar pažnje ostalih gostiju. Uz glumicu je bio Christopher Uckermann, bivši član populrne meksičke grupe RBD i jedan od naj seksi mladih glumaca. Odmah su započele glasine, koje su se pojačale kad su, sledeći dan, viđeni u njenom stanu (apartmanu), u kojem su ostali zajedno gledati filmove sve do 20 h, kada je meksikanac napustio mesto.
Međutim, ova veze imala je svoje početke nekoliko godina unazad, u 2005., kada je grupa RBD stigla u Bogotu kako bi održali bezbrojan koncert na stadionu El Campin.
Carla je došla na scenu sa završetkom realizacije članka za novine o zakladi La Luz (centar za rehabilitaciju osoba sa problemom ovisnosti o drogama), na kojem je ona radila, ali nikada nije mislila da će upoznati celi bend, posebno Poncha (Alfonso Herrera) i Chrisa (Christopher Uckermann), s kojima je odmah imala ogromnu hemiju.
Kada je završila prezentacija, meksikanci su je pozvali u hotel u kojem su odseli i, kasnije, su se uputili u restoran Gato Negro (Crni mačak), smešten u Parque de la 93. Ondje, Carla i Christopher nisu prestajali pričati čitavu veće, uživali su u hrani i pokušali su plesati vallenato, iako bezuspešno, kako strani umetnik nije dobro znao korake.

Članovi RBD-a bili su kratko vreme u Kolumbiji, ali kontakt između Carle i Christophera nije se izgubio u nijednom trenutku. Bila je pozvana na dva koncerta RBD-a; jedan u Caracasu i drugi u Valencii (Venecuela).
«Bilo je veličanstveno sastati se s njima. Otišli smo na rumbu nakon njihovih prezentacija», izjavila je za TVyNovelas.
«S obojicom sam se dobro razumela (Christopher i Alfonso), postali smo dobri prijatelji, provela sam više vremena sa Christopherom. Danas ne mogu reći da je proizašlo nešto između nas. Prijatelji smo, razumijemo se. Ne znam što nam sprema sudbina. On će vam reći.», rekla je Carla u tom časopisu 2006 godine.

TREĆI SUSRET
Sada, četiri godine kasnije, Carla y Chris ponovno su se našli. Glumac, od 22 godine (puni 23 na 21. oktobar), rođen u Ciudad de Mexico, od oca meksikanca i majke šveđanke, stigao je u Kolumbiju pre tri mjeseca kako bi glumio u seriji Cadabra, Fox Telecolombie.
Jedna od prvih stvari koje je napravio samo što je stupio na tlo Kolumbije , nazvao je Carlu Giraldo. I, od tog trenutka, nisu se odvojili.
Na primer, veće Andresa Carne de Res bili su celo vreme zajedno, iako je na kraju ona prva otišla svojim autom, dok je on ostao na žurki sa drugim prijateljima, među njima Alfredo Villaveces.

Osim trenutaka u diskoteci, viđeni su i na drugim mestima, u šetnjama Bogotom. Ta bliskost dovela je da osobe bliske Carli misle da je njihov odnos ozbiljan, između ostalog zbog toga što je glumica raskinula vezu prije nekoliko mjeseci sa TV direktorom Juan Camilo Pinzon.
Čak tvrde da je više nego ocigledna radost koju je djevojka povratila, nakon prethodno završene raomanse. Njeni prijatelji takođe veruju da Carla y Christopher jesu jako dobar par, da je hemija između njih neporeciva i da, kad su zajedno, jako su nežni.
Iako se nijedno od njih nije želelo izjasnjavati na ovu temi, oni koji ih okružuju kažu da daju sebi vreme da osecanja rastu i da, ako sve ispadne dobro, verovatno će postati formalno.
Svakako, budućnost ovog para zavisi od toga sta ce se desiti kad se završe snimanja dramatične Cadabre.
Kako je rekla Carla Giraldo prije tri godine: «Ne znam što nam sudbina priprema. Vreme će reći». Ili, uskoro, magia Cadabre.
Back to top Go down
View user profile
 

Uker u TvyNovelas !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ :: Ostale teme :: Christopher Uckermann-